// Hello
De Owner

Hai . It's Fatin here , and welcome to my blog :)



Diary About Link Stuff


Big Foots !


CREDIT!


Template: HaniOwn
Big Helped: illy squirrel
Header: Aina
Owner


26032013

Haha . Okayokay , see my blog . Sunyi right ? Hahaha . Semua posts Fatin dimakan oleh ' Happy Ghost ' sebelah sana tu . Baik kan dia ? HAHAHAHA . Okay nonsense . Sebenarnya , Fatin yang delete semua posts dekat blog Fatin . Sebab ? Okay , sangat stupid . Tidak perlu mengetahuinya . Okay . Sudah sudah . Nak cerita ni .

Semalam , 26032013 , Fatin dengan Hanis pergi hangout dekat JJ sama - sama . Kitaorang je yang pergi . Yang lain tak nak dan ada yang bagi banyak alasan . Ughh . Actually , bukan kitaorang dua je . Ada Husna sekali . Adik Hanis yang darjah 5 tu . HAHAHAHA . Muka dia awkward sangat bila jalan dengan kitaorang . Haha . Maklum lah , dia seorang je yang budak kecil dekat situ . Huishh xD

Banyak tempat yang kitaorang pergi . Tempat games lah , itu lah , ini lah dan banyak lagi lah lah nya . Hahahaha . Dekat tempat games , kitaorang main netball je . Hanis dan Husna pula , main dekat tempat gula - gula dan tempat patung tu . Haish , tak matang ? Haha . Pity . Then , Fatin ternampak benda alah ni , terus teringat dekat Naely ! Hahaha . So cute :p


Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha . You know , Fatin dah banyak kali cakap dekat Hanis suruh pergi tempat main bowling . But , dia cakap ' Tak nak . Ada mamat poyo ' . Eee , ada Fatin kisah ? Orang nak main je pun . Bukan layan mamat poyo tu . Haish . Sadis . Hanis pun satu , tak habis - habis cakap ' Wey Fatin , lelaki tu tengok kamu ' . Dekat tempat lain pun dia cakap benda yang sama . Haha . Yeah ? Euu , tak kisah . Biarlah diaorang .

Okay , nak cakap pasal apa lagi eh ? Haa okayokay . Fatin ajak lah Hanis pergi market dekat Jusco . LOL , pergi situ hanya untuk membeli chocolate ' Cloud 9 ' for Naely's birthday present . Dia obsessed sangat dengan ' Cloud 9 ' tu . Haish . Omg , banyaknya chocolates . Aaaaaaaa . But , ' Cloud 9 ' yang Naely nak tu tak ada . Yang ada chocolates lain . Panic gilaa . And i was like , okayokay keep calm and pick another chocolates . Seriously , tak tahu nak pilih mana . Banyak sangat chocolates . Aaaaa . Then , i decided to pick this chocolates . LOL , bad decision :(



LOL , kenapa Fatin tak ambil Cadbury ? Hahaha . Nevermind . Naely , nanti Fatin beli chocolates lain eh kalau Fatin rajin . Hahahahahahahahaha :P

Then , bila last - last minutes nak dekat balik , kitaorang pergi tangkap gambar sekejap . Hahahahaha , Seriously , nak gelak Fatin tengok muka kitaorang . Hahahahahahaha xD

 ( P/s : She's my best friend from last year untill now . Loveherdammymuch as my best friend :') )
Eh , that's it for now . Byebye :)