// Hello
De Owner

Hai . It's Fatin here , and welcome to my blog :)



Diary About Link Stuff


Big Foots !


CREDIT!


Template: HaniOwn
Big Helped: illy squirrel
Header: Aina
Owner


Sports day

*Ughh , my skin is getting dark*

Hahahahahahahaha . Want to know something ? For larian 4 x 100 antara sekolah saya kalah . Hahahahaha . K lawak . That day , 21 st June 2013 , cikgu hantar 4 orang wakil sekolah untuk lawan dengan sekolah Smk Jalan Pasir Putih and i'm one of them . And tak silap Fatin , Irfan sekolah dekat situ . Hahaha . Sampai je dekat sekolah itu , I was like ' Where's Irfan ? Where's Irfan ?! LOL . Then , terjumpa seoarang ni haaaaaa muka dia macam Irfan . I pun macam , tak habis - habis pandang dia . Dia notice I maybe . Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha ! Stranger , datang sekolah dia and tak habis - habis pandang dia .. That's so weird ! Hahahahahaha . K

Actually , kitaorang dapat number 4 or 5 untuk larian tu . But , batal disebabkan pelari yang terakhir . Why am i so stupid ? Patutnya , I yang jadi pelari terakhir kalau tahu india tu tak boleh buat elok - elok . Nah , nevermind .

The next day , sekolah kitaorang pula ada sports day . I masuk kawad kaki , 100 m dan 4 x 100 m . For kawad kaki , first - first ada ' Pra ' percubaan . Rumah kuning pun macam .. blablabla suka hati . Dah lah kitaorang yang kena marching dulu . Hahahaha . Bila nak start , baru semua serious . Vino do some make up thingy dekat muka kitaorang . See up there ! Hahahahahahahahahahahahaha . Blablabla . Then , acara 100 m bermula . I was like ' Omg , damn nervous bah ' . Tenenene . Tadaaaa , I kalah . Because ? Terjatuh . Kaki pun ada cramb a little bit . So , i can't catch up them . For 4 x 100 m pula ? Omg , at least I dapat tempat ke - 3 . Bukan senang k , kena lawan dengan Hana . Damn hard .