// Hello
De Owner

Hai . It's Fatin here , and welcome to my blog :)



Diary About Link Stuff


Big Foots !


CREDIT!


Template: HaniOwn
Big Helped: illy squirrel
Header: Aina
Owner


2017

Hey , so it has been years since i last opened my blog and here i am! Actually I don't plan to continue blogging but i just want to tell how i feel reading my old posts . I also don't know why i have the urge to open this blog . And of course! Who wouldn't feel embarrassed reading something that you've posted when you were young! *i'm not saying that i'm old now* . But god! Just look at all the broken english that i've typed! I feel like killing but meh . Plus i don't think anyone gonna read this hahahaha . I just want to say that im missing my old life when i can play Ameba Pico all day long but it has been 6 or 7 years it stopped and i've become lifeless since then . But i have this one game called Transformice *my username is Lunykel incase some of you wondering* though it's not as good as Ameba Pico , it's kind of fun since it's not really a typical kind of game where you can only chat and explore places . But since this year i'll be sitting for my SPM , I don't have time to play it anymore . But i'll play it soon when i'm free from all this sh*t . And yeah i was thinking whether i should delete this blog or not but i've made my mind not to . So for those who knows me , you take care of yourself and hope we can see each other again in the future! Bye ;) 

Sports day

*Ughh , my skin is getting dark*

Hahahahahahahaha . Want to know something ? For larian 4 x 100 antara sekolah saya kalah . Hahahahaha . K lawak . That day , 21 st June 2013 , cikgu hantar 4 orang wakil sekolah untuk lawan dengan sekolah Smk Jalan Pasir Putih and i'm one of them . And tak silap Fatin , Irfan sekolah dekat situ . Hahaha . Sampai je dekat sekolah itu , I was like ' Where's Irfan ? Where's Irfan ?! LOL . Then , terjumpa seoarang ni haaaaaa muka dia macam Irfan . I pun macam , tak habis - habis pandang dia . Dia notice I maybe . Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha ! Stranger , datang sekolah dia and tak habis - habis pandang dia .. That's so weird ! Hahahahahaha . K

Actually , kitaorang dapat number 4 or 5 untuk larian tu . But , batal disebabkan pelari yang terakhir . Why am i so stupid ? Patutnya , I yang jadi pelari terakhir kalau tahu india tu tak boleh buat elok - elok . Nah , nevermind .

The next day , sekolah kitaorang pula ada sports day . I masuk kawad kaki , 100 m dan 4 x 100 m . For kawad kaki , first - first ada ' Pra ' percubaan . Rumah kuning pun macam .. blablabla suka hati . Dah lah kitaorang yang kena marching dulu . Hahahaha . Bila nak start , baru semua serious . Vino do some make up thingy dekat muka kitaorang . See up there ! Hahahahahahahahahahahahaha . Blablabla . Then , acara 100 m bermula . I was like ' Omg , damn nervous bah ' . Tenenene . Tadaaaa , I kalah . Because ? Terjatuh . Kaki pun ada cramb a little bit . So , i can't catch up them . For 4 x 100 m pula ? Omg , at least I dapat tempat ke - 3 . Bukan senang k , kena lawan dengan Hana . Damn hard .

21042013

My life nowadays is like pieces of star that already broken . I don't know how to describe it but , it's hurt a lots . I've learn to not believing and trust on any people eventhough they always makes you smile blablabla . My secrets ? You told them . They blame it on me . Me , me and of course me . Seriously , I HATE MYSELF FOR BELIEVING ' THEM ' TO KEEP MY SECRETS . I just , hate it . And , stabbing friend ? Thats great :*

Feelings : Depressed , Frustrated , Sad , Mad .

Miss the old you :\

Someone said that this Fatin Farzana changed a lot . Hmm . Do I ? Em . Tak lah . Mana ada . Fatin tak berubah pun . Cuma Fatin ada banyak masalah je , tu lah sebabnya . I still remember lah gelaran yang kamu panggil dekat Fatin , dan gelaran yang Fatin panggil dekat kamu . Jangan cakap yang Fatin dah lupakan semuanya kay . Sikit pun Fatin tak akan lupa . Serious kay serious . But seriously , sejujurnya , kamu yang sudah berubah . Sangat . Seriously , dah berbulan - bulan Fatin tak chat dengan kamu . Then , you didn't reply my IM huh ? I'm a barbie girl . In a barbie world . Live in the planet barbie . It's horible . OKAY STOP . Stop with the barbie thingy . Honestly , I MISS THE OLD YOU , THE ONE THAT I USED TO TALK TO ! Please , i want the ' old ' you back . I'm begging ya , I'm begging ya , I'm begging ya :'\

For ? Opposite gender .
Capital ? Hm . Clue ?  Capital A to F . Pick one :x


26032013

Haha . Okayokay , see my blog . Sunyi right ? Hahaha . Semua posts Fatin dimakan oleh ' Happy Ghost ' sebelah sana tu . Baik kan dia ? HAHAHAHA . Okay nonsense . Sebenarnya , Fatin yang delete semua posts dekat blog Fatin . Sebab ? Okay , sangat stupid . Tidak perlu mengetahuinya . Okay . Sudah sudah . Nak cerita ni .

Semalam , 26032013 , Fatin dengan Hanis pergi hangout dekat JJ sama - sama . Kitaorang je yang pergi . Yang lain tak nak dan ada yang bagi banyak alasan . Ughh . Actually , bukan kitaorang dua je . Ada Husna sekali . Adik Hanis yang darjah 5 tu . HAHAHAHA . Muka dia awkward sangat bila jalan dengan kitaorang . Haha . Maklum lah , dia seorang je yang budak kecil dekat situ . Huishh xD

Banyak tempat yang kitaorang pergi . Tempat games lah , itu lah , ini lah dan banyak lagi lah lah nya . Hahahaha . Dekat tempat games , kitaorang main netball je . Hanis dan Husna pula , main dekat tempat gula - gula dan tempat patung tu . Haish , tak matang ? Haha . Pity . Then , Fatin ternampak benda alah ni , terus teringat dekat Naely ! Hahaha . So cute :p


Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha . You know , Fatin dah banyak kali cakap dekat Hanis suruh pergi tempat main bowling . But , dia cakap ' Tak nak . Ada mamat poyo ' . Eee , ada Fatin kisah ? Orang nak main je pun . Bukan layan mamat poyo tu . Haish . Sadis . Hanis pun satu , tak habis - habis cakap ' Wey Fatin , lelaki tu tengok kamu ' . Dekat tempat lain pun dia cakap benda yang sama . Haha . Yeah ? Euu , tak kisah . Biarlah diaorang .

Okay , nak cakap pasal apa lagi eh ? Haa okayokay . Fatin ajak lah Hanis pergi market dekat Jusco . LOL , pergi situ hanya untuk membeli chocolate ' Cloud 9 ' for Naely's birthday present . Dia obsessed sangat dengan ' Cloud 9 ' tu . Haish . Omg , banyaknya chocolates . Aaaaaaaa . But , ' Cloud 9 ' yang Naely nak tu tak ada . Yang ada chocolates lain . Panic gilaa . And i was like , okayokay keep calm and pick another chocolates . Seriously , tak tahu nak pilih mana . Banyak sangat chocolates . Aaaaa . Then , i decided to pick this chocolates . LOL , bad decision :(



LOL , kenapa Fatin tak ambil Cadbury ? Hahaha . Nevermind . Naely , nanti Fatin beli chocolates lain eh kalau Fatin rajin . Hahahahahahahahaha :P

Then , bila last - last minutes nak dekat balik , kitaorang pergi tangkap gambar sekejap . Hahahahaha , Seriously , nak gelak Fatin tengok muka kitaorang . Hahahahahahaha xD

 ( P/s : She's my best friend from last year untill now . Loveherdammymuch as my best friend :') )
Eh , that's it for now . Byebye :)